Over ons

Bandenpunt is een groepering van merkonafhankelijke bandencentrales van A&M Group, de gekende automobielgroep van Peter Guelinckx.

Bandenpunt is Best-in-Class in de bandensector. Hier leidt kennis, ervaring, enthousiasme en engagement tot een uniekebandenbeleving’. Persoonlijke service en constante kwaliteit staan voorop en de behoeften van klanten en medewerkers staan centraal.

Onze ligging

Bandenpunt Hasselt

Vanuit een nieuwbouw, gelegen aan de befaamde ‘autoboulevard’ of Mobility Campus langs de Grote Ring van Hasselt, bieden wij diverse diensten aan.

Bandenpunt Maasland

Uw vertrouwde bandencentrale in Maasland staken wij in een nieuw jasje. U vindt ons aan het Industrieterrein Teutelberg in Lanklaar.

Bandenpunt Sint-Truiden

Een nieuwe vestiging opgestart vanuit de A&M-vestigingen in Sint-Truiden, middenin de autodealerships.

Dagelijkse leiding

Bandenpunt Hasselt

De dagelijkse leiding is in handen van Jo Minten en Dries Minten. Vader en zoon, telgen van een gekende Hasseltse bandenfamilie, zetten – samen met hun ervaren teamleden – hun passie voor banden verder bij Bandenpunt. Door hun vakkennis én ervaring garanderen ze een unieke ‘bandenbeleving’ voor iedere klant, voor ieders budget.

Bandenpunt Maasland

Bandenpunt Maasland is het vernieuwde imago van Maasland Banden, de gekende Bandencentrale in Dilsen-Stokkem. Het ervaren team valt onder leiding van Erwin Hijts, die meer dan 20 jaar gebouwd heeft aan het succesverhaal van Maasland Banden. Samen met Tyre Advisor Jan Brouns en zijn team garanderen ze een unieke ‘bandenbeleving’ voor iedere klant, voor ieders budget.

Bandenpunt Sint-Truiden

Onze nieuwste telg plaatsen we in Sint-Truiden, onder de dagelijkse leiding van Luc Houben. Deze nieuwe bandencentrale opende de deuren aan onze gekende VAG-concessies in Sint-Truiden, gelegen aan de Spookvliegerlaan. Een ervaren team, een snelle doorlooptijd en een comfortabele wacht- en werkruimte zijn ook hier de troeven die Bandenpunt op tafel gooit.

Jobs

Werken bij Bandenpunt? Dat kan!

Bandenpunt is een groeiend bedrijf met een fijne collegiale sfeer. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe talenten die ons team kunnen versterken en passie en fun als prioriteit hebben. Kom terecht in een leuk team waar respect en vertrouwen centraal staan.

Ontdek onze openstaande vacatures of aarzel niet om spontaan te solliciteren.

Op de hoogte blijven?

Wil u tijdig weten wanneer u uw banden moet wisselen? Automatische reminders ontvangen en alle informatie betreffende regelgeving over banden?