Banden & Velgen

Bij Bandenpunt is iedereen van harte welkom. Vanuit een ruime voorraad bieden wij verschillende bandenmerken aan voor alle personen- en bestelwagens. Wij hebben een band met ieder merk en met ieders budget.

Iedereen welkom

Wij verwelkomen iedere particuliere en zakelijke rijder. Van de fijnste stadswagen of bestelwagen, tot de meest performante sportwagen.

Bandenpunt is ook erkend full service partner voor de leasemaatschappijen.

Winterbanden

Winterbanden zijn ideaal voor de weersomstandigheden in de winter, maar ook in de herfst. Waarom zijn ze zo belangrijk?

De herfst is het seizoen waarin hevige regenbuien en vallende bladeren zorgen voor natte en gevaarlijke wegen. Winterbanden bieden hier meer grip dan zomerbanden. Het verschil in remweg kan het verschil zijn tussen rijden of glijden. Denk dus aan uw winterwissel zodra de temperatuur zakt onder de 7° C!

Gebruik je de auto dagelijks in de winter of ga je op wintersport? Kies dan zeker voor winterbanden. Ze zijn in veel landen zelfs verplicht tijdens de winter of bij winterse omstandigheden. Op winterbanden wordt je remweg op een besneeuwde weg korter en een besneeuwde bergpas beklimmen wordt een stuk eenvoudiger en veiliger omdat ze meer grip bieden. Dit heeft te maken met de zachtere rubbersamenstelling en een aangepast profiel.

Winterbanden & Bandenpunt: als puntje bij bandje komt!

Erkend full service partner
voor leasemaatschappijen

1

Maximum 40 minuten

Doorlooptijd van maximum 40 minuten voor nieuwe banden en/of seizoenswissel
2

Winterbanden

Mogelijkheid om nieuwe wagens af te leveren op winterbanden
3

Haal- & brengservice

Wagen halen & brengen op maat
4

Mobiliteitsoplossingen

Vervangwagen en elektrische fiets beschikbaar
5

Wachtruimte

Wachtruimte met alle faciliteiten (Wi-Fi, koffie, krant, TV, …)
6

Meeting rooms

Vergaderruimtes ter beschikking tijdens gegroepeerde bandenwissel

Autobanden

Als het om veiligheid gaat, zijn banden één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. De remmen brengen de wielen tot stilstand, maar niet de auto! Het zijn de banden die hiervoor zorgen.

Banden dragen het gewicht en de lading van uw auto. Ze zorgen voor comfort, de lucht in de band zorgt voor een dempende werking. Ze moeten alle krachten overbrengen zoals rem- en stuurkrachten.

Onze partners:

Velgen

Lichtmetalen velgen bieden – door minder gewicht – prestatievoordelen ten opzichte van stalen wielen. Ook zorgen alu-velgen voor een stoere, sportieve look.

Ontdek ons breed gamma aan alu-velgen.

Onze partners:

Op de hoogte blijven?

Wil u tijdig weten wanneer u uw banden moet wisselen? Automatische reminders ontvangen en alle informatie betreffende regelgeving over banden?